بازگشت به صفحه قبل

  
  تاثیر اندازه ناخن ها در نواختن گیتار                   

تاثیر اندازه ناخن ها در نواختن گیتار
تاثیر اندازه ناخن ها در نواختن گیتار



 
تاثیر اندازه ناخن ها در نواختن گیتار

تمامی ناخن های دست چپ خودتون رو باید کوتاه کنین و البته همیشه هم کوتاه نگهشون دارین. هر وقت دیدین صدایی که از گیتار تولید میشه گز داره، احتمالآ باید ناخن هاتون رو کوتاه کنین (البته اگه اشکال از انگشت گذاری یا مضراب زنی شما نباشه)

اگه میپرسین چرا باید انگشت شست دست چپ رو هم کوتاه کرد باید تو جوابتون بگم که در سطوح بالاتر و یا در بعضی اَکوردهای پیشرفته از انگشت شست چپ هم برای گرفتن سیم ششم استفاده میشه امّا هنر اَموزهای مبتدی هم بهتره ناخن شست چپ خودشون رو کوتاه کنن چون این کار از فشاری که دسته ی گیتار به شست میاره و بعضی وقت ها هم باعث شکسته شدن ناخن شست چپ میشه کم میکنه.

ناخن های دست راست :

اندازه ناخن هم یکی از عوامل موثر در ریتم به خصوص کیفیت صداست.چون جنس و نوع ناخن ها انواع مختلفی دارد (ناخن هایی که به گوشت دست چسبیده اند و ناخن هایی که از پوست دست فاصله دارن . که در این بین دسته اول یعنی ناخنهایی که به گوشت دست چسبیده اند صدای قوی تری میتوانند تولید کنند) نمیتوان اندازه معینی برای همه ناخن ها تعیین کرد ولی تجربه خودم اینه که اندازه ناخن دست باید به اندازه ای باشه که وقتی به سر انگشتان از سمت کف دست نگاه بکنیم باید هاله باریکی از ناخن معلوم باشد (دربعضی کتابها هم اندازه هایی برای ناخن های دست ذکر شده است که من در پایین این پست براتون قرار میدم) در کل و با توجه به موارد گفته شده ناخن های دست راست باید به اندازه ای بلند باشد که هم برای صداهای قوی و هم ضعیف موثر باشد.دقت داشته باشید که ناخن های دست راست همیشه باید تمیز باشد و باید هر چند روز آنها را بوسیله ناخن گیر یا سوهان مخصوص ناخن به یک اندازه نگاه داشت.برای مقاوم کردن ناخن ها میتوان از لاک های بیرنگ و براق مخصوص ناخن نیز استفاده کرد ولی تنها اشکال این کار کم شدن کیفیت و شفافیت صداست.


اگه ناخن هاتون زود میشکنن و در برابر سیم مقاومت نمیکنن یا خم میشن توصیه می کنم از بادام زمینی استفاده کنین چون اثر معجزه اَسایی روی مقاومت ناخن هاتون داره، علاوه بر این ناخن هاتون رو هر روز به مدّت 5 تا 10 دقیقه توی محلول آب نمک اشباع بذارین، این کار علاوه بر افزایش مقاومت ناخن ها باعث سفیدی و زیبایی اونا هم میشه.

 





تاریخ ثبت مطلب :        1392/09/30



چه سیمی و چه مارکی برای گیتار مناسب است؟،تفاوت انواع سیم های گیتار در چیست؟

چه سیمی و چه مارکی برای گیتار مناسب است؟،تفاوت انواع سیم های گیتار در چیست؟
نکاتی مهم که هنرجویان و نوازندگان باید در حین تمرین و نواختن ساز رعایت کنند

نکاتی مهم که هنرجویان و نوازندگان باید در حین تمرین و نواختن ساز رعایت کنند
تمرینات مقدماتی دست چپ و راست برای مبتدیان

تمرینات مقدماتی دست چپ و راست برای مبتدیان
برای شروع یادگیری گیتار چه مدلی بهتر است خریداری شود؟

برای شروع یادگیری گیتار چه مدلی بهتر است خریداری شود؟
تاثیر اندازه ناخن ها در نواختن گیتار

تاثیر اندازه ناخن ها در نواختن گیتار
آشنایی با اسامی و اصطلاحات در گیتار

آشنایی با اسامی و اصطلاحات در گیتار


 
     پربازدیدترین مطالب گروه  








 
 










استفاده از مطالب گیتارپرو در دیگر سایت ها فقط با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد

تمامی مطالب سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد





Copyright © 2015 - 2017 guitarpro.ir All Right Reserved